Thwarting Subsistence

The Clock Of St James

Skönt att ha hemma

Det finns många saker som jag skulle vilja ha hemma och en sån sak som hade varit skönt att ha hemma är en badtunna. Visst hade det varit skönt att kunna få sätta sig i den varje gång som man känner att man fryser och att kylar riktigt har gått in ända in i märgen. Ja det är något som jag verkligen skulle tycka var skönt. Det är så underbart att man kan göra det och att man kan se till att få det lite extra mysigt hemma så som man vill ha det och som man öskar ha det när man känner att det är lite kallt och kyligt ute.

Bra att det finns så mycket som man kan göra för att hålla värmen

Ja det är underbart att det finns så många sätt som man kan göra det på och som gör att man känner att det blir varmt och skönt så som man vill ha det och så som man behöver ha det .
Ja man kan också skaffa en bastu det är också väldigt skönt och något som man gärna vill ha hemma, det är så skönt och så varmt och mysigt att man känner att man verkligen vill komma hem för att få sätt sig och värma sig i bastun, ja det är verkligen något som man vill och mår bra av att göra. Mina föräldrar har en bastu och det är alltid lika härligt att komma hem dit och få sätta sig i bastun och bara få njuta så som man vill ha det och att det känns mysigt och bra och att man känner att man verkligen blir helt och hållet varm i kroppen det gör så mycket.
Ja det är något som jag skulle vilja skaffa hem någon gång i framtiden det skulle vara så otroligt skönt.